INTRETINEREA PISCINEI NECESITA ATENTIE

Intretinerea piscinei este necesara pentru ca aceasta sa ramana mereu in stare de functionare si sa te poti bucura de ea tot timpul. Pentru Tratarea Apei din piscina aveti nevoie de echipamente  de intretinere care sa va scuteasca de griji in ceea  ce priveste calitatea si  aspectul apei piscinei dumneavoastra.

Printr-o intretinere meticuloasa, noi va ajuta sa prelungiti distractia in apa si extinde viata echipamentelor din piscina(pompa, filtre), precum si a interiorului piscinei (gresie , mozaic) si a accesoriilor pentru piscina.

CURATARE PISCINE

Dacă ai o piscină în curte, poți economisi bani, dacă te ocupi singur de curatarea  acesteia. Pentru asta va punem la dispozitie un echipamnet simplu format dintr-o plasă cu mâner telescopic si o perie de piscină. Dar si un robot automat de curatare a piscinei.

TRATAMENT APA DIN PISCINA

Apa din piscina trebuie sa fie in permanenta limpede si curata pentru a nu influenta negativ sanatatea persoanelor care o folosesc in mod frecvent, avand un pH  cuprins intre 7,2- 7,6. Instalarea unui sistem de electroliza cu apa sarata reprezinta una dintre cele mai bune metode de tratare a apei.

Un PH incorect, alcalinitate, apa dura si nivelul clorului pot cauza probleme pe termen lung si reparatii costisitoare ale piscinei. Ca sa denumim doar cateva dintre problemele ce pot aparea: un nivel scazut al PH-ului poate duce la avarierea unor componente ale pompei sau ale schimbatorului de caldura.

Depunerile de calciu si piatra sunt deasemenea semne ca echilibrul a fost afectat si accesoriile din piscina pot fi deteriorate. Cea mai comuna problema este cresterea algelor.

Pentru a va lipsi de aceste probleme  la noi  puteti gasi solutia care va este de folos.

Intrati in legatura cu noi si obtineti o oferta personalizata pentru constructia piscinei de vis!